ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

24 april 2015

10 mei Moederdagconcert: Kom met je moeder!

 

Leuk nieuws: Het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest speelt op Moederdag ons lied! 

Dit doen ze voorafgaand aan hun jaarlijkse moederdagconcert. Traditiegetrouw vindt dat plaats in De Doelen, dit jaar wordt de opera Carmen opgevoerd. Kom ook en neem natuurlijk je moeder gezellig mee naar dit mooie en feestelijke concert... we beginnen om 13:00 uur. Toegang is gratis!

Oefen 'MOEDERDAG' VIA ONZE PLAYER 

Voor alle moeders: thuis, ver weg, jong, oud, sterk en zwak, soms ook de moeders die er niet meer zijn. Niet alleen voor Moederdag, maar graag zetten we ze nu even extra in het zonnetje.

webformaatCarmen

   
     

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Dagen en Maanden
Rondje Vervoer
4 Seizoenenlied: Herfst
We party hard
Naar School
Hallo Wereld
Rondje Vakantie
Rijden
Naar Huis
De Provincies
Reis mee - KvKinderen