ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

 

11 maart 2016

20 maart: kick off 'rotterdam viert de stad'

Rotterdamlied banner lang 6

Op zondag 20 maart vindt de kick off plaats van 'Rotterdam viert de stad!'. Tijdens deze culturele manifestatie, die nog het hele verdere jaar door loopt, kijken we terug op 75 wederopbouwjaren. Rotterdam laat zichzelf zien, herboren en energieker dan ooit. Het nieuwe Rotterdamse stadslied 'Dit is de stad' dat ZangExpress in opdracht van de gemeente Rotterdam schreef, sluit naadloos aan bij deze manifestatie. Daarom is ZangExpress en natúúrlijk bij op 20 maart!


Shirma Rouse, Lady Shyanah en de stemmen van de stad

Op het grote podium op het Schouwburgplein brengen Shirma Rouse (The Voice of Holland) en Lady Shyanah (voormalig Music Matters ambassadrice), samen met Rotterdamse raptalenten Richh, Broes en Tim, het stadlied ten gehore. Ze worden hierbij ondersteund door een pop-up koor van 75 Rotterdamse kinderen. Dit allemaal onder toeziend oog van ere-gast burgemeester Achmed Aboutaleb!


meezingen is toegestaan!

Alle stemmen van de stad (en daarbuiten) mogen gehoord worden. Oefen hier dus maar vast met de officiële videoclip van 'Dit is de stad'. 

Schermafbeelding 2015 12 09 om 23.26.44

 

Zorg dus dat je er bij bent!

 20 maart 18:30u op het Schouwburgplein 

Eerder komen is helemaal geen gek idee; er is heel de dag vanalles te beleven op het Schouwburgplein.
Tot dan!

pijltjes  meer informatie over 'rotterdam viert de stad' 

 

 LadyShaynahcover

 

shirma rouse highres selection 7241

 

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Hallo Wereld
Rijden
De Provincies
Reis mee - KvKinderen
Naar School
Dagen en Maanden
Naar Huis
We party hard
4 Seizoenenlied: Herfst
Rondje Vakantie
Rondje Vervoer