Agenda

Hier vind je data voor Start de ZangExpress, ZangExpressdagen en speciale evenementen. Je kunt je direct inschrijven. Start de ZangExpress kan ook met een heel team gevolgd worden. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Stempeldag (besloten)

Stempeldag

Kom voor een update en haal een stempel voor je certificaat! 
In 2,5 uur ben je weer helemaal bijgespijkerd. Geniet van samenzang, nieuwe modules en technieken.
Leer andere werkvormen en nieuw repertoire of nieuwe toepassingen op bestaande liedjes. 
Bovendien: de ontmoeting met andere ZangExperts en delen/leren van elkaars ervaringen is zeer waardevol!

De Stempeldag is een door Registerleraar.nl gevalideerde trainingsmiddag. De training is goed voor 3 RU.
Aan het eind van de middag ontvang je het activiteitnummer waarmee je de training kunt registeren op www.registerleraar.nl.

 

Voor wie?

Leerkrachten in het bezit van het certificaat ZangExpert. Met het volgen van de Stempeldagen houd je je basiskennis op peil én verbreed je je kennis en vaardigheden. Na deze training ben jij extra goed in staat je collega's te (blijven!) inspireren en ondersteunen. 

Programma 


Per jaar bieden wij drie Stempeldagen aan. Bij iedere Stempeldag wordt aandacht besteed aan het herhalen en verbreden van kennis en vaardigheden zoals geleerd bij de basistrainingen en het uitbreiden van het repertoire met de nieuwste liedjes en lessen.

Daarnaast lichten we per Stempeldag één specifiek aspect van onze methode uit waar we extra op inzoomen. Dit kan variëren van schoolinstrumentarium tot het opzetten van de leerlijn voor je school en van de klassieke leerlijn tot zingen met de bovenbouw. We laten ons hierbij inspireren door de (hulp)vragen en suggesties vanuit de leerkrachten die wij ontmoeten.
Heb je zelf een suggestie? Laat het ons weten

Evenement Eigenschappen

Datum 17 maart 2021 om 14:00 uur
Einddatum 17 maart 2021 om 16:30 uur
Prijs p.p. €75,00
Locatie
Pier K
Raadhuisplein 9, 2132 Hoofddorp, Nederland
Pier K
€75,00