Agenda

Hier vind je data voor Start de ZangExpress, ZangExpressdagen en speciale evenementen. Je kunt je direct inschrijven. Start de ZangExpress kan ook met een heel team gevolgd worden. Neem contact met ons op voor een afspraak.

ZangExpress 1

ZangExpressdagen zijn bedoeld als deskundigheidsbevordering m.b.t. het zingen met kinderen. In 2 trainingsdagen (ZangExpress 1 en ZangExpress 2) behaal je het Certificaat Zangexpert. Na het certificaat kun je deelnemen aan de ZangExpress Stempeldagen.

De ZangExpressdagen tbv het certificaat ZangExpert is een door registerleraar.nl gevalideerde training.
De twee dagen samen zijn goed voor 12 RU. Aan het eind van de tweede trainingsdag ontvang je, naast je certificaat ZangExpert, het activiteitnummer waarmee je de training kunt registeren op www.registerleraar.nl.

Voor wie?

Deelname aan ZangExpress 1 is mogelijk voor:

  • Iedereen die minimaal Start de ZangExpress heeft gevolgd.
  • Zang- en muziekprofessionals die meer willen weten over stemvorming en zangdidactiek voor kinderen.

Je kunt je individueel inschrijven of met enkele collega's. De mix van deelnemers met verschillende achtergronden zorgt voor verrassende en inspirerende ontmoetingen!

Lees hier meer over deskundigheidsbevordering volgens onze methode "Teach-the-teacher"

Doel

Met de ZangExpress 1 maak je een start in het behalen van het Certificaat Zangexpert. Als gecertificeerd zangexpert ben je kartrekker van het zingen op school, op de BSO of elders. Door collega’s te helpen en inspireren zorg je ervoor dat er ook op de lange termijn nog wordt gezongen!

Voor muziek- en zangprofessionals is de meerwaarde aantoonbare deskundigheidsbevordering m.b.t. lesgeven aan kinderen.

Programma

Basis 1 staat in het teken van stemvorming, zangdidactiek en meerstemmig zingen voor kinderen: wat tijdens de introductie kort is aangestipt wordt nu verder uitgediept.

Je leert je eigen stem beter kennen en gebruiken. Daarnaast leer je hoe je dat op een goede manier overdraagt aan de kinderen, gekoppeld aan ontwikkeling van muzikaliteit.

Altijd op het programma: nieuwe liedjes! 

Hoe verder na Basis 1?

We raden je aan om ook ZangExpress 2 te volgen, waarmee je het Certificaat ZangExpert behaalt. Je vaardigheden worden hierbij uitgebreid en ook getoetst. Bovendien is het de sleutel naar zingen op de lange termijn!

Certificaathouders kunnen zich vervolgens naar eigen behoefte blijven ontwikkelen op nieuwe terreinen en hun vaardigheden opfrissen tijdens de ZangExpress Stempeldagen.

Evenement Eigenschappen

Datum 19 juni 2021 om 10:00 uur
Einddatum 19 juni 2021 om 16:00 uur
Prijs p.p. €150,00
Locatie
SKVR
Hennekijnstraat 6, 3012 EB Rotterdam, Nederland
SKVR
€150,00 24