ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

10 juni 2015

Terugblik: All About That Voice

 

We kijken met heel veel plezier terug op een geweldige workshopdag, afgelopen vrijdag. Het Muziekcentrum voor de Omroep was een inspirerende omgeving: zingen in o.a. de oudste radiostudio van Nederland en in de prachtige repetitieruimte van het Groot Omroepkoor! 

Historische grond en voor ons een zeer geslaagde nieuwe samenwerking met  Music Plus Academy , een instituut voor muzikale nascholing in het Voortgezet Onderwijs. Alle stijlen kwamen voorbij. Van jazz tot pop en klassiek tot rap, met zangtechnieken en didactische tips vanuit verschillende invalshoeken. Voor PO en VO, met een line-up van waanzinnig goede gastdocenten (wil je weten wie je hebt gemist??): dit gaan we vaker doen!

Deelnemers en workshopleiders dank voor jullie energie: de mooie samenzang galmt nog na in onze oren, het was een inspirerende dag!

En dank aan onze sponsoren  Thieme Meulenhoff  en  BeatsNBits  die deze dag mede hebben mogelijk gemaakt.

Hieronder een sfeerimpressie... (Foto's: Sid Duit)

DSC 0413 web   IMG 2406 web
     
IMG 2581 web   DSC 0399 web
     
DSC 0043 web   IMG 2585 web
     
DSC 0262 web   DSC 0338 web
     
DSC 0477 webIMG 2900 web   IMG 2594 webIMG 2970 web
     
IMG 2513 web   DSC 0494 web
     
DSC 0496 webDSC 0506 web   IMG 2414 webIMG 2782 web
     
IMG 2671 web   IMG 2524 web
 

 

   
     

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Reis mee - KvKinderen
De Provincies
Rondje Vakantie
Rijden
Dagen en Maanden
Naar School
We party hard
Hallo Wereld
4 Seizoenenlied: Herfst
Naar Huis
Rondje Vervoer