ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

 

14 oktober 2015

 

Impuls Muziekonderwijs: 
Vraag nu subsidie aan BIJ Het FCP

Goed nieuws: Het ministerie van OCW gaat extra investeren in muziekeducatie in het basisonderwijs! Als school kun je nu via de Impuls Muziekonderwijs  zelf subsidie aanvragen voor een mooi plan om dat muzikale hart in alle kinderen te laten kloppen. Structureel geborgd binnen de school. ZangExpress kan hier een bijdrage aan leveren, muziek op school begint tenslotte met zingen! 
Wij voldoen aan alle wensen en eisen die het Fonds voor Cultuurparticipatie (FCP) stelt en hebben bovendien ruime ervaring in het uitwerken van samenwerkingvormen met andere muzikale partners, zoals lokale centra voor de kunsten. 

Maak gerust gebruik van onze expertise: we helpen je graag bij het bedenken van een schoolmuziekplan op maat.  Neem contact met ons op 


 

  

 

 

 

fcp logo rgbCEK logo RGB ondertitelmmik logo v04 

   
     

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Naar Huis
Dagen en Maanden
Reis mee - KvKinderen
We party hard
Rondje Vakantie
Rijden
4 Seizoenenlied: Herfst
Hallo Wereld
Rondje Vervoer
De Provincies
Naar School