ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

Binnenkort is het Kinderboekenweek: dat betekent voor ons inmiddels traditioneel samen optrekken met Kinderen voor Kinderen. Zij schreven dit jaar Gruwelijk Eng, het officiële Kinderboekenweeklied van 2017. Wij hebben het lied didactisch bewerkt, zodat het gemakkelijk en mooi in alle klassen kan worden gezongen.

Durf jij mee te griezelen?

Oefen met onze player... ook voor niet-abonnees!

In onze player vind je de meezingvideo waarmee de kinderen (en leerkrachten) kunnen oefenen.De truc is om je groep te verdelen in  GELE  en  BLAUWE  zangers en ieder de tekst in zijn eigen kleur te laten volgen. De WITTE letters zingt altijd iedereen. Instuderen met je klas of zelfs de hele school wordt zo een fluitje van een cent. Veel plezier!

Meer ZangExpress? Vraag een proefabonnement aan

zangexpress pop-upkoor bij kinderboekenweekfeest

Op 8 oktober 2017 zullen we het lied met een pop-upkoor van jong én oud zingen bij het Kinderboekenweekfeest in de Centrale Bibliotheek Rotterdam.
We zijn erg benieuwd in welke bibliotheken het lied nog meer zal gaan klinken! 

Lees alles over het Kinderboekenweekfeest 2017

Stuur ons foto's en filmpjes van jouw optreden

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Rijden
Rondje Vakantie
Naar Huis
We party hard
Hallo Wereld
Dagen en Maanden
4 Seizoenenlied: Herfst
Naar School
Rondje Vervoer
De Provincies
Reis mee - KvKinderen