Kerst 2016

 compilatie kerst

Wanneer de dagen korter worden en de temperatuur daalt, is het traditiegetrouw tijd voor ZangExpress om Giga Kinderderkerstkoren samen te stellen. Op diverse plekken in Nederland oefenen honderden kinderen van verschillende scholen een heel repertoire aan ZangExpress kersthits om in de decembermaand op verschillende plekken in het land de kerstsfeer te verspreiden.

 

Nog niet eerder traden er zoveel pop-up Giga Kinderkerstkoren op als dit jaar!
In Rotterdam, Leiden, Schiedam, Hoofddorp, Vlaardingen en Zoetermeer komen kinderen samen om oude én nieuwe ZangExpress kersthits te zingen.

Bijzonder dit jaar is het lied "Laat ze daar niet stikken". ZangExpress roept kinderen op met dit lied in actie te komen voor 3FM Serious Request. Op de speciale actiepagina kun je alles lezen over hoe je mee kunt helpen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de stille ramp longontsteking. De zangers en zangeressen in de Giga Kinderkerstkoren dragen hun steentje bij door zich te laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden. Je kunt ook helpen door een donatie te doen op de actiepagina's van één van deze pop-up koren. 

Kom kijken bij een optreden van één van onze Giga Kinderkerstkoren!

 

Rotterdam  9 december 2016 17:00u Stadhuis Rotterdam 
Vlaardingen  9 december 2016 19:30u Kerstboom Markt
Hoofddorp 13 december 2016 17:00u Festival Winterland
Zoetermeer 13 december 2016  19:00u CKC 
Vlaardingen 15 december 2016 17:00u Kade 40 
Leiden 16 december 2016 17:00u Nieuwe Rijn 
Schiedam 17 december 2016 11:00u  Verzorgingstehuis verstandelijk beperkten 

 

 

Kerstzingen in Rotterdam

 

Het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom voor het stadhuis is ieder jaar een feestelijk moment. 

Voor het zesde jaar op rij is ZangExpress erbij om dit moment muzikaal te omlijsten. Ruim 250 kinderen van verschillende Rotterdamse scholen vullen de trappen van het Rotterdamse stadhuis. In het bijzijn van burgemeester Aboutaleb, zingen zij diverse kerstliedjes, muzikaal ondersteund door de jonge muzikanten van SKVR's Ieder Kind Een Instrument. Samen met zangeres Karlyn en rapper Monta brengen ze LIVE Laat Ze Daar Niet Stikken ten gehore!
Beste singer-songwriter van 2015 Anna De Volder kruipt achter de vleugel om samen met de kinderen het gevoelige Tumbling stars te zingen.
Denk daarbij nog een gezamenlijk aftelmoment waarbij de burgemeester met een druk op de grote rode knop de lichtjes in de enorme kerstboom ontsteekt en het kerstgevoel valt als een warme deken over je heen!

... We zoeken naar de liedjes.

test