Lange banner

Wist je al dat ZangExpress samenwerkt met Keymusic?

Keymusic is enthousiast over de manier waarop ZangExpress meer muziek in de klas brengt. Ze ondersteunen ons daarom graag met speciale kortingen op muziekpakketten en instrumenten voor ZangExpress-abonnees!

Of je nu op zoek bent naar een volledig (start)pakket aan instrumenten of een nieuw keyboard of geluidssysteem, via ZangExpress krijg je altijd de allerbeste deal!
Op muziekpakketten waarmee je direct aan de slag kunt met de ZangExpress play-along video's krijg je als abonnee speciale kortingen tot wel 15%!
Keymusic geeft ZangExpressabonnees bovendien de laagste-prijs-garantie op losse instrumenten. 

Neem contact op voor meer informatie en de speciale ZangExpress prijslijst. We kijken graag mee welk pakket goed past bij de behoeften van jullie school.

Vierkante banner
Let op!
Neem altijd contact op met ZangExpress voor de beste deal. Wij kunnen achteraf geen kortingen verzorgen op artikelen die op de website van Keymusic besteld zijn.
Genoemde prijzen op de Keymusic website zijn zonder de speciale ZangExpress korting. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor de speciale ZangExpress prijslijst.

... We zoeken naar de liedjes.

test