Kinderboekenweekfeest 2017

Oktober is de maand van Kinderboekenweek! Dit werd gevierd met een heus Kinderboekenweekfeest op 8 oktober 2017 in de Centrale Bibliotheek Rotterdam.
En ZangExpress was er weer bij!

Om half twaalf stroomt de "backstage area" van de bieb vol met kinderen van diverse basisscholen en koren uit Rotterdam en omstreken. Traditiegetrouw trappen zij klokslag 12 uur het Kinderboekenweekfeest af. Zij zingen de aanwezig kinderboekenschrijvers toe en laen de toeschouwers dansen en swingen. De liedjes hebben de kinderen vooraf thuis en op school geoefend via een speciale ZangExpress oefenpagina. 

samenwerking met Kinderen voor kinderen

Natuurlijk ontbreekt het officiële Kinderboekenweeklied 'Gruwelijk Eng' van Kinderen voor Kinderen niet in het repetoire van het koor.
ZangExpress en Kinderen voor Kinderen werken ieder jaar samen om te zorgen dat zo veel mogelijk kinderen het kinderboekenweeklied kunnen zingen. Dankzij de didactische bewerking en meezingvideo van ZangExpress is het voor iedere leerling en leerkracht een makkie om het lied in te studeren!

foto's

Het werd een ontzettend griezelige en leuke middag! 

Foto's: Centrale Bibliotheek Rotterdam

Sjharlie joelt kleinSjharlie joelt klein
Sjharlie joelt kleinSjharlie joelt kleinSjharlie joelt kleinSjharlie joelt kleinSjharlie joelt kleinSjharlie joelt kleinSjharlie joelt kleinSjharlie joelt klein


Meezingen toegestaan

Oefen "Gruwelijk Eng" met de player. Ook voor niet-abonnees!

Still Gruwelijk Eng


 

... We zoeken naar de liedjes.

test