ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

SR.Slider 3fm nieuwewebsite

 

ZangExpress komt in actie voor Serious Request. Speciaal hiervoor schreven we het lied “Laat ze daar niet stikken”. Een lied over de stille ramp longontsteking, de grootste veroorzaker van kindersterfte bij kinderen onder de 5 jaar. Een schrikbarend aantal kinderen heeft door die ziekte geen lucht om hun stem te laten horen.

Kinderen in Nederland kunnen dit namens hen doen!

ZangExpress roept kinderen op hun stem te laten horen tegen deze stille ramp. We maakten hiervoor een speciale versie van dit lied met schoolinstrumenten. Met de handige tutorial in onze player leer je het in een mum van tijd meespelen. Nu kan jij je eigen versie maken! En hoe geweldig is het om dit lied vervolgens uit te voeren op het schoolplein, bij een flashmob of actiedag en zo geld binnen te halen voor Serious Request?

 

 Kom in actie! 

Lees hier alles hoe je zelf in actie kunt komen voor Serious Request.

 

 Koop het lied direct op itunes en steun Serious Request

Alle opbrengsten komen volledig ten goede aan Serious Request.

 

Maak gebruik van onze handige player, ook wanneer je nog geen abonnee van ons bent!

Still LZDNS 

Veel plezier en succes!     

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

De Provincies
Reis mee - KvKinderen
We party hard
Naar School
Rijden
Dagen en Maanden
Hallo Wereld
Naar Huis
Rondje Vakantie
4 Seizoenenlied: Herfst
Rondje Vervoer