ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

15 april 2015 

Koningsspelen met Kinderen voor Kinderen

Schermafbeelding 2015 04 15 om 01.01.40

  

 

 

 

 KONINGSSPELEN   Zing je energiek met Kinderen voor Kinderen!
We zijn erg blij dat onze samenwerking een vervolg heeft gekregen en dat we ook de nieuwe hit 'Energie' via onze website met jullie kunnen delen. Wel zo handig, alles voor koningsdag in 1 player, want na de koningsspelen heb je natuurlijk nog energie genoeg voor 'De Koning is een DJ'... Met de dance tutorial erbij stoom je je klas helemaal klaar, veel plezier!

 

Wil je het liedje ook zonder computer kunnen horen en zingen? Dat kan! De opbrengsten van Kinderen voor Kinderen komen altijd ten goede aan kinderen die het moelijk hebben. Koop het lied dan via i-Tunes.

 

   
     

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

De Provincies
Rondje Vervoer
Rondje Vakantie
Hallo Wereld
We party hard
Reis mee - KvKinderen
4 Seizoenenlied: Herfst
Naar Huis
Dagen en Maanden
Rijden
Naar School