ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

Koningsspelen: Okido

ZangExpress en Kinderen voor Kinderen werken dit jaar voor de vierde keer op rij samen om jullie het spiksplinternieuwe lied voor de Koningsspelen te brengen!

Okido staat vanaf nu voor je klaar in de ZangExpress player. Er is een handige minizangles en tutorial waarin onze Roosje je het lied in een paar minuten aanleert. Verder vind je een karaokevideo met zang en zonder zang en de officiële dance tutorial. Lekker handig, alles bij elkaar in één player. En superleuk, want zo kun je alvast met je klas gaan oefenen voor de Koningsspelen op 21 april!

Hoe werkt het?

Om het extra makkelijk te maken hebben we twee partijen gemaakt die je terugziet in de songtekst en de video: het wijst zich vanzelf als je je klas (of de hele school) vooraf in een 'gele' en een 'blauwe' groep verdeelt. Roosje helpt jullie dan verder op weg!

...Nou, zullen we maar eens gaan zingen dan? Okido! 


koningsspelen okido liedje

Veel plezier met oefenen voor 21 april! Of natuurlijk gewoon nog daarna, want dit lied staat het hele jaar door voor je klaar.

Wil je het liedje ook zonder computer kunnen horen en zingen? Dat kan!
De opbrengsten van Kinderen voor Kinderen komen altijd ten goede aan kinderen die het moelijk hebben. 

Koop het liedje via i-Tunes en steun Kinderen voor Kinderen

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

We party hard
Rondje Vakantie
Dagen en Maanden
Rondje Vervoer
Rijden
De Provincies
Naar School
Reis mee - KvKinderen
Hallo Wereld
4 Seizoenenlied: Herfst
Naar Huis