All about that voice

Wil je meer of anders aan de slag met zingen, ideeën opdoen voor het zingen met jeugd, leren omgaan met verschillende muziekstijlen of je eigen zangtechniek verder ontwikkelen? In al die gevallen is All About That Voice echt iets voor jou.

ZangExpress organiseert deze 'workshopdag met festivalgevoel' vanaf 2015 ieder jaar, in samenwerking met samenwerkingspartner Music+ Academy, in het prachtige Muziekcentrum van de Omroep. Dit rijksmonument heeft een rijke muziekgeschiedenis: hier was de allereerste radiostudio van Nederland en jarenlang was de VARA in dit gebouw gevestigd. Tegenwoordig is het de thuishaven van het Radio Filharmonisch Orkest, het Metropole Orkest én het Groot Omroepkoor. Een zeer inspirerende omgeving voor een dag vol muziek.

Muziekprofessionals uit het VO, PO en daarbuiten komen vanuit alle hoeken van het land naar dit Muziekcentrum voor de Omroep om diverse workshops te volgen. Deze worden gegeven door diverse fantastische gastdocenten met met zeer diverse muzikale achtergronden.

Van gospel en rap tot pop en klassiek, werkelijk alle muziekstijlen kunnen langskomen op deze dag. Plenaire momenten en workshops wisselen elkaar soepel af. Tussendoor is er tijd om te praten en ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers.

Aan het eind van de dag gaan de deelnemers naar huis met een berg nieuwe inspiratie en (les)ideeën. Bovendien ontvangen zij het Certificaat van Deelname, welke gevalideerd is door registerleraar.nl.

En dank aan onze sponsoren Thieme Meulenhoff en BeatsNBits die deze dagen mede mogelijk maken!

Meer weten? Neem contact met ons op