Loop ook Zingend de Avondvierdaagse...

Loop ook zingend de Avondvierdaagse! Met je potje vet de paden op en de lanen in. Lekker zingen en fluiten, met dit rondje kom je er wel. Op naar de 10 kilometer! Welke muziekinstrumenten heb je altijd bij je? Je stem, handen, voeten en... lippen! Fluiten kan altijd en overal en je wordt er vrolijk van. Krijg via de openbare player les van drievoudig wereldkampioen fluiten Geert Chatrou!

Fluitles van de Wereldkampioen!

Welke muziekinstrumenten heb je altijd bij je? Je stem, handen, voeten en... lippen! Fluiten kan altijd en overal en je wordt er vrolijk van.
Neem nu via onze player les van drievoudig wereldkampioen fluiten (ja echt, die bestaat) Geert Chatrou!

Zing het rondje via onze player

Hoe werkt het? Een 'rondje' is eigenlijk een omgekeerde canon. Oefen het rondje met de meezingfilmpjes in de player! Er zijn 4 plaatjes en een notenbalkje voor de fluitpartij: kies allemaal een ander plaatje om mee te zingen en je maakt samen... muziek! Dit kan altijd en overal, je kunt er zelfs nieuwe teksten op verzinnen, of het rondje naspelen met echte muziekinstrumenten.

 

Meer avondvierdaagse?

Zing ook de Fluiterkaravaan! In dit lied combineer je je fluitskills met je zangkwaliteiten! 
Speel vooraf met je klas of gezin een gezellig potje fluiterskaravaan-memory met het speciale werkblad!

Check snel "Fluiterskaravaan" in je leerlijn!
Nog geen abonnee? Hier vraag je een gratis proefaboonement aan!

 

Wil je meer ZangExpressliedjes?

Kijk eens in onze A-Z Liedjesindex! Hier kun je liedjes beluisteren en als je wilt downloaden via iTunes.

Voor organisaties/scholen is er het abonnement op Mijn ZangExpress: een digitale lesomgeving voor groep 1 t/m 8 boordevol liedjes en lesmateriaal. Alles wordt via meezingfilmpjes aangeboden in een player voor het digibord.

Meer weten? Neem contact met ons op.