Koningsdag 2017 banner

Koning Willem-Alexander wordt 50 jaar!

Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. ZangExpress pakt daarom dit jaar extra groot uit: Vier de 50ste verjaardag van de koning met Okido, Guus Meeuwis' Proosten en een driestemmig Wilhelmus!

Koningsdag: Wilhelmus en proosten op de koning

Ieder jaar viert de koning zijn verjaardag in een andere stad. Dit jaar is Tilburg de feestlocatie! ZangExpress snelt de koning vooruit naar deze stad en bereid samen met Guus Meeuwis iets speciaals voor. Guus schreef namelijk een nieuwe, koninklijke versie van zijn hit "Proosten". Hij leert je zelf de nieuwe stukjes van het lied aan via de ZangExpress player.

En een koninklijke feestdag is niet compleet zonder het Wilhelmus. Via de meezingvideo leer je 'm in een handomdraai. Mét handige zangles.

Maak extra indruk op je familie en vrienden met een prachtige driestemmige versie van het volkslied. Gegarandeerd een hit op de Oranjemarkt! In de player vind je de rode, witte en blauwe partij in aparte video's om te oefenen.

(Proosten is niet langer beschikbaar)

Proosten player still 2

Koningsspelen: zing en dans 'Okido'

Lekker zingen, dansen en bewegen tijdens de Koningsspelen? Dat kan heel goed met 'Okido' van Kinderen voor Kinderen. Voor het vierde jaar op rij werken ZangExpress en Kinderen voor Kinderen samen om te zorgen dat alle Nederlandse basisschoolleerlingen die lied kunnen zingen en dansen!

Roosje warmt je stem op en neemt je mee door het lied in de handige ZangExpress tutorial. In de player vind je verder alles snel terug: van de officiële videoclip tot de danstutorial!

Oefen okido