moederdag 2017

Dit lied is een ode aan Moeder! Voor alle moeders: thuis, ver weg, jong, oud, sterk en zwak, soms ook de moeders die er niet meer zijn. Niet alleen voor Moederdag, maar graag zetten we ze nu even extra in het zonnetje.

Zing moederdag via onze player:

 

...en stuur ons jullie filmpje!

Knip en plak je eigen poppenspel voor moederdag en maak er een filmpje van. De leukste inzendingen belonen we met een plekje op deze pagina!

Komt hier het filmpje van jouw moeder??

 

Wil je het liedje ook thuis zingen, zonder computer, tablet of smartphone? De single is te koop via iTunes! (maar wel eerst even aan een volwassene vragen of het mag...)

Koop op iTunes

 

 

Terugblik: Moederdag met het RJSO!

In 2015, 2016 en 2017 speelde het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest 'Moederdag' in het voorprogramma van hun jaarlijkse moederdagconcert. Het ZangExpress pop-upkoor verzorgde bij deze moederdagconcerten het voorprogramma 

In 2017 was het thema Helden. De vier orkesten van het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest brachten muziek ten gehoren van helden van vroeger én nu!

Editie 2016 ging over de wederopbouw van Rotterdam. Het concert vertelde een spannend en mooi verhaal over hoe Rotterdam van een verwoeste stad zich weer opbouwde tot een trotse zwaan, met prachtige muziek van het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest en met medewerking van onder meer de SKVR. Er kwamen allerlei soorten muziek voorbij: van Beethoven tot Gershwin, maar ook Rotterdamse volksliederen. En het allermooiste... meezingen mag! Vooraf konden de bezoekers de teksten vast oefenen via een speciale website. In de Doelen kwam alles samen... en dat klonk prachtig!

 

Wil je meer ZangExpressliedjes?

Vraag een gratis proefabonnement aan en ontdek ons volledige aanbod aan lesmateriaal, inclusief sing-along én play-along video's, mini zanglessen, werkbladen en meer!

Meer weten? Neem contact met ons op.