ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

 

22 augustus 2015 

Raar maar waar: met Kinderen voor Kinderen

kvk banner langwerpig

  

 

 

 

Binnenkort is het Kinderboekenweek: dat betekent voor ons weer samen optrekken met Kinderen voor Kinderen.

Dit jaar schreven zij het super aanstekelijke  'Raar Maar Waar'.  Wij vinden het nu al een hit en hebben het weer didactisch bewerkt, zodat het gemakkelijker in alle klassen gezongen kan worden! Op 11 oktober zullen we het lied met een groot pop-upkoor gaan zingen bij het Kinderboekenweekfeest in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam!

Je vindt het in onze player, met alles bij de hand: In de tutorial filmpjes kun je nu (net als bij al onze andere liedjes) per stem oefenen. Instuderen met je klas of zelfs de hele school wordt zo een fluitje van een cent!

De truc is om je groep te verdelen in  GELE  en  BLAUWE  zangers en de tekst in je eigen kleur te volgen... de  WITTE  letters zingt altijd iedereen. TIP: geef de meisjes de gele (hogere) en de jongens de blauwe (lagere) stem!

Veel plezier! 

 

 Download Hier het volledige lespakket met zanginstructie  

 zing 'raar maar waar' met de zangexpress player 

Wil je het liedje ook zonder computer kunnen horen en zingen? Dat kan!
De opbrengsten van Kinderen voor Kinderen zijn altijd bestemd voor kinderen die het moelijk hebben. Koop het lied via i-Tunes!

KIJK OP TV naar RAAR MAAR WAAR: V.A. 29 AUGUSTUS ELKE ZATERDAG 10:00 BIJ ZAPP
 HIER VIND JE MEER 0ver Kinderen voor kinderen, ZOALS LEUKE PROEFJES... 

 

 

   
     

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Rijden
4 Seizoenenlied: Herfst
De Provincies
We party hard
Reis mee - KvKinderen
Rondje Vervoer
Dagen en Maanden
Naar School
Naar Huis
Rondje Vakantie
Hallo Wereld