ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

 

Nog nagloeiend van de warmte van het moederdagconcert met het RSJO staat alweer het volgende moment te gebeuren:

Donderdag 14 mei zullen kinderen van de Christophoorschool en De Toermalijn ons lied 'Troost Elkaar' zingen bij de officiële herdenking van het bombardement van Rotterdam. Net als op 4 mei onder het toeziend oog van burgemeester Aboutaleb.

Tijd en plaats: 13:00 uur bij het monument 'De Verwoeste Stad' van Ossip Zadkine op Plein 1940.

We zijn zeer vereerd dat ons lied een bijdrage mag leveren aan dit plechtige moment. Een samenvatting van de herdenking zal op donderdag 14 mei worden uitgezonden op NPO 2, van 19:20-19:50 uur

 ZING ook 'TROOST ELKAAR' VIA ONZE PLAYER

 

Hieronder een kleine impressie van het optreden van de kinderen van de Bergse Zonnebloem op 4 mei, bij de officiele Dodenherdenking op de Algemene begraafplaats in Crooswijk. Het was weer een indrukwekkende bijeenkomst, waarbij Tessa en Emiel hun gedichten mochten voordragen!

Na afloop werd de dichtbundel aangeboden aan burgemeester Aboutaleb.

P1110667    image3
     
P1110666   image1
     
image2   P1110665
     
image5   image4
 

 

   
     

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Naar Huis
De Provincies
Dagen en Maanden
Hallo Wereld
We party hard
Rondje Vakantie
Reis mee - KvKinderen
4 Seizoenenlied: Herfst
Rijden
Rondje Vervoer
Naar School