ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

 

kerst rotterdam 2017

 

Donderdag 9 december stonden de trappen van het stadhuis in Rotterdam stampvol. Ruim 250 zingende kinderen, getooid met kerstmutsen en bijgestaan door rising stars Monta, Karlijn Verhagen, Willie Wartaal en niemand minder dan burgemeester Aboutaleb, zongen Laat Ze Daar Niet Stikken. Met dit optreden vragen ze aandacht voor 3FM Serious Request en de stille ramp longontsteking. 

Check de mooie videoclip die we van dit live-optreden gemaakt hebben, laat je recht in je hart raken en help deze kanjers zo veel mogelijk geld ophalen.

 doneer nu! 

 (doneren is niet langer mogelijk)

 

 

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Rondje Vakantie
Hallo Wereld
Dagen en Maanden
Rijden
De Provincies
Naar Huis
We party hard
4 Seizoenenlied: Herfst
Reis mee - KvKinderen
Rondje Vervoer
Naar School