ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

In samenwerking met Music+Academy organiseerde ZangExpress op donderdag 1 juni voor het derde jaar op rij 'All About That Voice'. Muziekprofessionals uit alle hoeken van het land lieten zich op deze dag bijspijkeren, verrassen en inspireren. Een fantastische line-up van workshops en workshopleiders en de ongeremde inzet van de aanwezigen maakten dit tot een dag om in een lijstje te doen.

All About That Voice 2017 was een feestje!

Gelukkig hebben we de prachtige foto's van Jeroen Brokkelkamp nog!

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Rondje Vervoer
Rondje Vakantie
4 Seizoenenlied: Herfst
We party hard
Naar Huis
De Provincies
Rijden
Reis mee - KvKinderen
Naar School
Dagen en Maanden
Hallo Wereld