ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

Stralende kinderen, ontroerde ouders, trotse meesters en juffen; de kerstoptredens met onze pop-up kinderkerstkoren waren weer heel fijn!

Weken waren de kinderen aan het oefenen, op school én thuis, met hun speciale inlog. Het resultaat mocht er zijn! Op maar liefst vijf locaties in het land stonden de kinderen te stralen op een podium. Voor veel van hen is het de eerste keer dat zij optreden voor zo'n groot publiek. En dan soms ook nog eens samen sterren als Sharon Doorson, Neda Boin en Rotterdamse rappers Broes en Tim. In Rotterdam en Hoofddorp was er bovendien hoog bezoek: burgemeesters Onno Hoes en Achmed Aboutaleb wilden het spektakel niet missen!

Niet gek dus dat de jonge zangers en zangeressen het een beetje spannend vonden... Eenmaal op het podium was daar niets meer van te merken. Uit volle borst zongen zij en brachten letterlijk en figuurlijk het licht naar de harten van alle mensen in Rotterdam, Leiden, Zoetermeer en Hoofddorp.

Hieronder volgt een kleine sfeerimpressie. Wij zijn helemaal in de kerstsfeer!

Fijne kerst, namens team ZangExpress

Rotterdam, Winter Welkom

Video: Koen Samson www.videobureau.nl
Foto's: We Picture It

Rdam Broes en Tim

Rdam Sharon Doorson

Rdam knop burgemeester

Rdam boom licht

Rdam Clipper met burgemeester

Rotterdam, IJsvrij Festival

Foto: Jeugdcultuurfonds

Rdam IJsvrij

Leiden, Lichtjesparade

Leiden lichtjesparade

Zoetermeer, kaarsjesavond

Foto's via Daphne Scherbeijn

Zoetermeer Danny

Zoetermeer1

Zoetermeer2Hoofddorp, Groots Kinderkerstkoor

Hoofddorp

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Rondje Vakantie
Dagen en Maanden
De Provincies
4 Seizoenenlied: Herfst
We party hard
Hallo Wereld
Naar Huis
Rondje Vervoer
Naar School
Rijden
Reis mee - KvKinderen