ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

Van 22 tot 26 januari vindt de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Een kans voor onderwijsprofessionals om de laatste en leukste ontwikkelingen op het gebied van educatie te horen en beleven.
En... bezoekers maken iedere dag kans op een gratis jaarabonnement op ZangExpress, inclusief kennismakingsworkshop! 

Hoe maak je kans?

Ga langs bij de stand van onze vrienden van Méér Muziek in de Klas (stand nr. 02C037). Hier krijg je meer informatie over onze methode. Scan daar vervolgens direct je pas en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van het jaarabonnement voor je hele school, inclusief kennismakingsworkshop! Iedere dag maak je kans om deze geweldige prijs te winnen.
Succes!

Meer info over de beurs vind je hier.

 

Geen kaartje, wél nieuwsgierig

Ga je dit jaar helaas niet naar de beurs maar ben je wél nieuwsgierig naar ZangExpress?
Vraag dan een gratis proefabonnement aan! Hiermee heb je direct toegang tot onze brede verzameling liedjes, muzieklessen, didaktische tools en meer! 

In dit filmpje zie je waarom we blij zijn met Méér Muziek in de Klas:

 

 

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Naar Huis
Dagen en Maanden
De Provincies
4 Seizoenenlied: Herfst
Rijden
Hallo Wereld
Rondje Vakantie
We party hard
Naar School
Rondje Vervoer
Reis mee - KvKinderen